Alla föreläsningar är interaktiva och kan göras som enskilda aktiviteter eller kombineras med varandra. Vi hjälper er gärna att integrera seminariet med er interna agenda.

Företagskultur i Världsklass?

Varför gör vi som vi gör? Vad begränsar våra förmågor och vilka möjligheter finns det att utnyttja allas vår fulla potential?

”Culture eats strategy for breakfast”, vi talar om vad som sker inom våra organisationer, företag och om hur vi formar våra miljöer och kulturer samt hur vi kan påverka dem.

Framgång är som att hoppa bungy jump, alla kan men samtidigt gör inte alla det. Vilken är skillnaden?

 

 

Tre B:n som hindrar din framgång

Hjärnforskning och studier inom positiv psykologi talar sitt tydliga språk om vad som sätter stopp på din kreativitet respektive ökar din framgång.

Kim Karhu ger dig konkreta verktyg för din vardag som ökar chanserna att lyckas flerfaldigt.

Se videon från seminariet  här

Typiskt


Är det är slumpen som avgör om jag lyckas eller inte? Kan jag påverka min framtid och mina resultat hemma och på jobbet?

Vissa människor upplever att de alltid hamnar  i längsta kön. Andra tycker att de har ständigt tur. Man kan antingen skylla på omständigheter eller lära sig att skapa nya. När vi blir medvetna om våra tankar och börjar aktivt styra språket och handlingar ändrar vi hjärnansförmåga att se möjligheter och begränsningar.

Målgrupp: Alla medarbetare i organisationen oavsett roll och bakgrund.

Omfattning: från 2 timmar och uppåt.

 

Olikheter är möjligheter


Utforska din egen och andras beteende-stilar och upptäck olikheternas möjligheter! Samarbeta effektivare genom ökad självinsikt och större förståelse för andra. I seminariet används beteendeprofilen DISC. Varje deltagare får en personligt anpassad profil. Ur agendan:

Vad motiverar dig? Vad stressar dig? Vad reagerar du på hos andra? Strategier för effektivt samarbete

Målgrupp: Alla medarbetare i organisationen oavsett roll och bakgrund.

Omfattning: från halvdag och uppåt.

 

Byt ut ekorrhjulet!


– så tar du kommandot över ditt ledarskap och ditt liv. Varför hamnar du som ledare i ekorrhjulet och hur kan du komma därifrån?

Vad ska till för att du ska uppnå det du vill? Hur kan du uppnå dina mål och ha roligt på vägen dit?

I detta seminarium får du insikter och praktiska verktyg som du direkt kan
använda i ditt ledarskap och i ditt liv.

 

Brinnande ledarskap som håller i längden

Den brinnande ledaren pressar ofta sig själv hårt under lång tid, med risk för utbrändhet. De råd som ges handlar t.ex. om att dra ner på arbetstakten och lära sig sätta gränser. Men är det möjligt att vara engagerad och brinnande på ett sätt som är hälsosamt både för ledaren själv och medarbetarna?